Denne personvernerklæringen angir hvordan Søre Toska Gård v/Vogelaar bruker og beskytter all informasjon du gir når du bruker nettstedet vårt og handler hos oss. Vi er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Når vi ber deg om opplysninger, kan du være trygg på at informasjonen du gir oss bare vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Når du bestiller varer gjennom nettsiden vår ber vi om følgende informasjon:

– Navn
– Leverings- og fakturaadresse, inkludert adresse, telefonnummer og e-postadresse
– Leveringsønske (leveringsmåned/kommentarer)

Hva gjør vi med informasjonen du oppgir:

Vi bruker denne informasjonen for å kunne planlegge levering til din adresse, komme i kontakt med deg før levering og for å sende deg ordrebekreftelse og/eller faktura.

Vi kan med jevne mellomrom sende deg nyhetsbrev/sms om nye produkt, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant ved hjelp av e-postadressen /telefonnummeret du har oppgitt. I nyhetsbrevet/sms-en vil det være en lenke/beskrivelse av hvordan du kan melde deg av nyhetsbrev/unngå å få sms fra oss igjen.

Hva tar vi vare på av denne informasjonen:

Ordrehistorikken din (navn, kontaktinformasjon, hvilke varer du bestilte og når du ønsket at varene skulle leveres) lagres i administrasjonssiden for nettbutikken vår og i regnskapssystemet vårt. Vi deler ikke denne historikken med andre.

Vi vil heller ikke selge, distribuere eller leie ut dine personlige opplysninger til tredjeparter. Vi kan med jevne mellomrom sende deg nyhetsbrev om nye produkt, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant ved hjelp av e-postadressen du har oppgitt. I nyhetsbrevet vil det være en lenke du kan klikke på for å melde deg av nyhetsbrevet. Hvis du klikker på den fjerner vi din e-postadresse permanent fra e-postlista.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler (cookies):

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du gir tillatelse, blir filen lagt til og informasjonskapselen hjelper til med å analysere webtrafikk. Bruk av informasjonskapsler gjør det enkelt for programmerere å håndtere for eksempel brukerpreferanser og elektronisk handlekurv.

En informasjonskapsel gir oss ikke tilgang til din datamaskin eller informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen din for å avvise cookies hvis du foretrekker det (se her) Dette kan imidlertid forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.